Like Muligheter Sykkel-prosjektet vårt er endelig godt  i gang, og vi ønsker at så mange sykkeljenter som mulig skal bli en del av denne gjengen. Derfor lanserer vi nå en konkurranse hvor du kan vinne et gavekort på en hotellovernatting hos vår fantastiske samarbeidpartner Thon Hotels!
Hva er vel bedre enn en gratis hotellovernatting med landets beste hotellfrokost når man er på reise/ritt eller ferie?

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen er å registere deg som bruker på Like Muligheter-portalen/forumet innen torsdag 20. april. 

Kriteriet for å være med i forumet er at du er jente og interessert i sykling – uansett alder. Og du må ha registrert deg som bruker etter 1. april for at du skal kunne være med i konkurransen.

Vi trekker en heldig vinner på Lanseringsfesten til Tour of Scandinavia torsdag 20. april på Scandic Brennemoen hotell, Mysen kl. 19:00. Denne festen er gratis og åpen for alle, og det hadde vært veldig hyggelig om den vi trekker som vinner faktisk kan være til stede på festen også.

Du finner nærmere informasjon om Lanseringsfesten på hjemmesiden vår tourofscandinanvia.eu og Facebooksiden vår @battlenor.eu.

Lykke til! 

Forfatter

Kommentarer er stengt.