Ukategorisert

Tour of Scandinavia med drømmeopplegg for sykkeljenter

Alle sykkeljenter i alderen fra 15 til 18 år i Norge, Sverige, Danmark og Finland får sjansen til å bli med på et drømmeopplegg med gateritt og mange andre spennende opplevelser i forbindelse med Tour of Scandinavia i Halden.

Det er Tour of Scandinavia som sammen med Like Muligheter, Thon Hotels, Halden kommune, Viken fylkeskommune og de respektive lands sykkelforbund som arrangerer gaterittet Nordic Youth Challenge onsdag 23. august. Det er samme dag som første etappe av World Tour-rittet Tour of Scandinavia går fra Mysen til Halden. Rittet er for de som i Norge er klasse 15-16 år og junior.

Jentene i Nordic Youth Challenge sykler de samme lokale rundene i Halden som verdens beste profesjonelle syklister. Når jentene er kommet i mål får de orkesterplass til proffenes siste runde og avslutning.
Deltakerne inviteres også til alle VIP- og sidearrangementer tirsdag 22. og onsdag 23. august. Tirsdag blir det mulighet til å treffe verdens beste proffer ansikt til ansikt, og onsdag er det mulighet til å se målgangen på 1. etappe fra Mysen til Halden med påfølgende AfterBike på kvelden. Overnatting en eller to netter etter eget ønske og behov er også inkludert.
Og best av alt: Dette er gratis for alle deltakere!

Tour of Scandinavia er opptatt av å øke rekrutteringen til jentesykling, og håper dette tiltaket vil bidra til økt oppmerksomhet og samarbeid mellom de Nordiske landene. Vi inviterer til et trygt ritt med lave skuldre, som samtidig gir opplevelser vi håper skal bidra til å inspirere til å fortsette med aktiv sykling.
sier Roy Moberg, daglig leder for Tour of Scandinavia.

Før rittet i Halden vil tidligere proffsyklist Emilie Moberg arrangere fellestreninger for jenter i de aktuelle aldersgruppene. Første samling er allerede onsdag 3. mai klokken 17.30 i Maridalen. Her er det ingen påmelding.

 

For nærmere informasjon, kontakt:
Jørn Michalsen, rittleder
Telefon 91345748
E-post: jorn@battlenor.eu

Link til påmeldingsskjema finner du her.

Og den formelle invitasjonen finner du her:

Forfatter

Kommentarer er stengt.