Ritt

Fantastiske TV-tall for Tour of Scandinavia

– Vår utvidelse til et Skandinavisk konsept som inkluderer både Danmark og Sverige i tillegg til Norge har gitt oss bedre forankring internasjonalt. Det viser Tv tallene etter årets arrangement, sier daglig leder Roy Moberg.

Ferske rating tall fra Discovery+ viser at 4,6 millioner har fulgt våre TV-sendinger på Eurosport1.
Legger vi til alle andre plattformer som har sendt rittet enten via TV eller nett, inkl delay/repeat så er det totale antallet seere ifølge våre distribusjonspartnere estimert til å være over 16 millioner seere.

Dette er fantastiske tall, det er bare Tour de France Femmes av etapperittene for kvinner som er større i verden målt på antall seere, sier Moberg

Vi har merket et betydelig oppsving med hensyn til global interesse når vi i år lanserte «six stages in three countries». Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger på god kvalitet på TV-sendingene våre, tydelig at folk som har sett TdF Femmes nå også følger vårt ritt og lar seg begeistre.

Forfatter

Kommentarer er stengt.